П`ятниця, 19.04.2024, 20:35
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 06

Люди похилого віку -
Мудрості стигла пора,
Спогадів митті без ліку,
Роки по вінця добра -
Праведно й щиро прожиті!

Непомітно вступила у свої права осінь. І саме восени, коли на деревах золотіє листя, відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

В цей день завітали в  Товстенське стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання багато гостей.

Відкрила захід завідувач Товстенською бібліотекою – філією Ольга Бензар, яка щирими словами привітала присутніх в залі і від працівників бібліотеки подарувала квітучий вазон.

Учні Товстенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів привітали людей похилого віку і запронувал ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: librarytovste | Дата: 06.10.2016 | Коментарі (0)

Цього року виповнюється 125 років з дня народження геніальної письменниці, яка назавжди змінила літературу і стала некоронованою королевою детективного жанру.

Агата Мері Кларіса Крісті (Міллер) — англійська письменниця, найвідоміший автор детективів. Народилася 15 вересня 1890 року в Торквєє, графство Девон, Англія. Її освітою займалася мати, тому Агата була дуже «домашньою» дитиною.

З початком Першої світової війни Агата Міллер працювала медсестрою у військовому госпіталі. Саме тоді, в перервах між чергуваннями, вона і почала писати детективи.

У найпершому романі – «Таємничий злочин в Стайлсе», що вийшов у світ тільки в 1920 році, - з`явився головний герой, приватний детектив Еркюль Пуаро, ексцентричний і самозакоханий бельгієць. Пуаро був героєм 25 романів письменниці.

Іншою героїнею багатьох розповідей і романів Агати Крісті була міс ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: librarytovste | Дата: 06.10.2016 | Коментарі (0)

Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz