Четвер, 25.04.2024, 23:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 15

 

"... Буде Майдан стояти 10 років, чи завтра його розберуть на сувеніри - не так і важливо, тому що речі, за які він боровся - в кожному з нас. Майдан - це не плакати, барикади, покришки і коктейлі, Майдан - це ми, ті люди, які носять його ідеї і готові за них боротись, відстоювати їх навіть ціною власного життя".
                                   Андрій Юркевич
 

    

     Герої не вмирають! Цими словами Україна проводжає в останню путь своїх найкращих синів  та дочок. Тих, для кого "справедивість", "свобода", "Україна" були не просто словами, а сенсом їх життя. Тих, хто загинув за свою країну, за свій народ.

    ... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: librarytovste | Дата: 15.12.2016 | Коментарі (0)

Англійська мова – перша міжнародна,

Престижна, видатна та дуже модна.

    

     Ще кілька років тому англійська мова сприймалася всіма, як іноземна. Але з плином часу роль англійської мови зросла настільки, що тепер її вважаєть у світі міжнародною. Англійській мові належить важлива роль у майже всіх сферах життя. Оцінити важливе значення англійської мови, без усякого сумніву, дуже складно. Кожна людина, яка прагне побудувати кар'єру, розширити межі свого спілкування, черпати новітню інформацію з першоджерел, відкрити нові життєві перспективи і, врешті-решт, урізноманітнити своє життя,  зробити його більш цікавим - повинна знати англійську мову.

     Протягом року в читальному залі бібліотеки діяла книжкова виставка "Do you speak English",  на якій представлені книги на ... Читати далі »

Переглядів: 476 | Додав: librarytovste | Дата: 15.12.2016 | Коментарі (0)

 

Книги розумні спокійно живуть

У тихій величній світлиці,

А двері широкі, відкриті ведуть,

До знань золотої скарбниці.

        Важливе значення в діяльності бібліотеки мають бібліотечні уроки. Вони дають  можливість знайомитись користувачам з джерелами самостійного вибору книг, з довідково-бібліографічним апаратом.

        Для учнів третіх класів проведено бібліотечний урок: «Бібліотечні каталоги і картотеки»

        Завідувач Товстенською бібліотекою – філією Ольга Бензар провела екскурсію у бібліотекою, розповіла про правила користування книгами,  ознайомила учнів з  каталогами і картотеками, наголосивши на важливості умінь с ... Читати далі »

Переглядів: 396 | Додав: librarytovste | Дата: 15.12.2016 | Коментарі (0)

Тихою, щирою поминальною молитвою увійшла в наші душі Хвилина Скорботи в Україні, як дань людської пам’яті про замордованих голодом і померлих українців у 20 -х, 30-х роках, та у 1947 році.

Близько 10 мільйонів невинних душ прийняла рідна земля. Багато років знесилена, змордована, залякана жорстоким режимом, вона берегла тайну їх смертей.

Для ознайомлення читачів з трагічними сторінками історії України, працівники бібліотеки провели  годину скорботи на тему: «Пекельні цифри і слова…».

Була організована книжкова виставка «Людської пам’яті свіча хай запалає».

     Бібліотекар абонементу для дорослих Галина Заяць розповіла присутнім про ті "лихі роки", прочитала уривки з споминів тих, хто вижив, а&n ... Читати далі »

Переглядів: 414 | Додав: librarytovste | Дата: 15.12.2016 | Коментарі (0)

Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz