П`ятниця, 29.03.2024, 03:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2017 » Вересень » 17 » Книги – джерело мудрості
12:57
Книги – джерело мудрості

Обслуговуючи у бібліотеці читачів, які читають багато з раннього дитинства і дотепер, все більше переконуємось в тому, що ці люди не тільки є цікавими співрозмовниками, але й багато зуміли вони використати у своєму житті набутих знань від прочитаного.

Тепер вже збільшується кількість людей, яких вже нам доводиться обслуговувати за місцем їх проживання. Несучи книги людям похилого віку, інвалідам, щоразу готуємось до зустрічі з ними, як до уроку, бо знаємо, що почуємо багато корисного для себе, і маємо розповісти про щось цікаве їм, хто з віком може читати менше.

Окрім жителів селища, людей з обмеженими фізичними можливостями, яких обслуговуємо, відвідуючи їхні домівки, впродовж останніх років ми маємо можливість і для зустрічей з пацієнтами Товстенського стаціонарного відділення для постійного та тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Щоразу переконуємось, якими бажаними і важливими для багатьох із цих людей є наші зустрічі. У кожного з них є улюблені літературні жанри, письменники і книжкові герої, але прагнуть вони під час наших відвідин не тільки переповідати прочитане, але й згадувати пережите, власне життя.

Ми, працівники селищної бібліотеки організовуємо заходи для наших читачів не тільки у бібліотеці, але й проводимо групові спілкування в територіальному центрі, із задоволенням відгукуємось на звернення і пропозиції керівництва цього закладу щодо тематичних урочин, відзначень важливих історичних і сучасних суспільних подій та дат.

 

З цими людьми, читачами бібліотеки, нам цікаво спілкуватись завжди. Їх маємо наслідувати, бо в цьому користь для усіх нас.

Переглядів: 425 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz