Четвер, 28.03.2024, 12:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2016 » Жовтень » 6 » Людським теплом і добротою хай зігріваються серця
14:26
Людським теплом і добротою хай зігріваються серця

Люди похилого віку -
Мудрості стигла пора,
Спогадів митті без ліку,
Роки по вінця добра -
Праведно й щиро прожиті!

Непомітно вступила у свої права осінь. І саме восени, коли на деревах золотіє листя, відзначають Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.

Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління.

В цей день завітали в  Товстенське стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання багато гостей.

Відкрила захід завідувач Товстенською бібліотекою – філією Ольга Бензар, яка щирими словами привітала присутніх в залі і від працівників бібліотеки подарувала квітучий вазон.

Учні Товстенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів привітали людей похилого віку і запронували  літературно - музичну композицію, ведучими якої були Тустановський Володимир і Тракало Максим. У виконаннівидучих, а також  читців: Чепиги Романа, Циган Людмили, Забчук Ольги звучали щирі побажання і сердечні слова вдячності.

Щирими оплесками дякували винуватці свята за пісні у виконанні Золотої Роксолани та  Коханюка Станіслава.

З духовним вітанням  звернувся парох церкви Архистратига  Михаїла, декан  Товстенського  деканату УГКЦ, отець Ігор Леськів.

Слова подяки та шани адресували перший заступник голови РДА Роман Краснюк і секретар Товстенської селищної ради Тарас Бензар, які  вручили дарунки.

На завершення директора територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ірина Навізівська, висловила свої побажання пацієнтам центру і подякувала усім гостям урочин за опіку і допомогу.

 

Переглядів: 494 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz