Вівторок, 16.04.2024, 16:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2016 » Серпень » 25 » Незалежна Україна, квітуча моя
15:11
Незалежна Україна, квітуча моя

24 серпня – це не просто День народження держави, це величне  свято, в якому відобразилось багатовічне бажання нашого народу, його духовне свічадо мрій і надій. В ньому відобразилось здійснення мрій і сподівань багатьох поколінь наших предків, які творили і плекали українську націю, самостійну державу, рідну мову. Дорогою ціною дісталася незалежність Україні, адже нашому народу довелося пройти довгу дорогу героїчної  боротьби за свободу, через утиски і в`язниці. Століттями, віками наш народ йшов до цієї особливої події. У боротьбі за волю України полягло немало відомих і безіменних героїв. Прийнявши 25 років тому історичний документ -  Акт проголошення незалежності України, наша країна   заявила про себе на весь світ як суверенна, демократична та правова держава.

Напередодні свята до Товстенського стаціонарного відділення для постійного та тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) завітали бібліотекарі  селищної бібліотеки – філії та  гуртківці Товстенського будинку дитячої та юнацької творчості.

 З привітальним словом до присутніх звернулася завідувач Товстенською бібліотекою – філією Ольга Бензар,яка розповіла про історію боротьби  та проголошення та утвердження незалежності України і про значення цього свята для кожного з нас, а також про  війну на Сході нашої країни.

 Музичну композицію «І ти воскреснеш, Україно, моя ти страднице свята» підготували гуртківці Товстенського будинку дитячої та юнацької творчості (музичний керівник Леонід Гевко). У виступах  учні - старшокласники створили атмосферу єдності  та  щирості і подарували кожному з присутніх  частинку тепла у їхні душі. Солісти:  Аліна Мендик, Юля Галак, Вікторія Дусяк , Станіслав Коханюк і Роксолана Золота подарували пісні: «Назустріч долі»,  «Україно моя», «Батькова сорочка», «Годі, браття, сумувати», «Сам собі країна», «Давайте, браття, заспіваєм», «Мій край», «Ой заграли музиченьки», «Мамин оберіг»  і «Молитва за Україну».

Зі щирими словами вдячності звернулася до присутніх завідувач Товстенського стаціонарного відділення для постійного та тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування Марія Ярославівна Осадча, яка подякувала  гостям – учасникам тематичного заходу за виступ і відвідини людей, які найбільше потребують уваги і вдячності.

Переглядів: 526 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz