П`ятниця, 19.04.2024, 03:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2017 » Червень » 23 » Обіймемо Землю красою і любов’ю
14:40
Обіймемо Землю красою і любов’ю

 

Зупинися, людино, на мить

І відчуй, як планеті болить,

Як із серця крик вирина:

Зупинись, Земля в нас одна!

      Природа – це все те, що нас оточує: квіти, дерева, водойми, ліси. Завдяки природі, людина жива, адже ми дихаємо повітрям, харчуємося тим, що дає нам земля, носимо речі, виготовлені з природних матеріалів. Людина нерозривно пов’язана з природою, бо без неї немає життя. Тому ми повинні любити, берегти і захищати її.

      Сьогодні глобальною є екологічна проблема. Людина щодня забруднює природу викидами від заводів, вихлопами від транспортних засобів, сміттям. Кожен день вирубуються величезні території лісу, помирають від рук людини рідкісні тварини і рослини.

      Інформаційний калейдоскоп "Все на землі, все треба берегти – і птаха й звіра, і оту рослину» провела бібліотекар абонементу для дітей Галина Смутило. Вона розповіла про те, що ми усі живемо на одній планеті, а забруднюючи її, шкодимо перш за все самим собі та своїм нащадкам і повела мову про зникаючі види рослин і тварин. Діти мали можливість ознайомитися з книгами,які були представлені на виставці: «Все на землі, все треба берегти – і птаха й звіра, і оту рослину. Тут розміщені книги про тварин, птахів, рослин, про природу нашого краю і всієї України.

Переглядів: 498 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz