Четвер, 28.03.2024, 21:21
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2016 » Серпень » 25 » У світі фентезі
15:06
У світі фентезі

Краще фентезі написано мовою  мрій. Воно таке ж живе, як мрія, реальніше, ніж сама реальність… Ми читаємо фентезі, щоб повернути втрачені фарби, відчути смак прянощів і почути пісню сирен. Є щось давнє та істинне в фентезі, те, що зачіпає найглибші струни в наших душах. Фентезі звертається до захованої глибоко в нас дитини, яка мріє, що буде полювати в лісах ночі, бенкетувати біля підніжжя гір, і знайде любов, яка буде тривати вічно десь на південь від Оз і на північ від Шангрі-Ла.

Джордж Мартін

Світ фентезі  - дивовижний  і різноманітний. Скільки в ньому граней і відтінків! Він допомагає нам поринути в незвідані світи, зустрітися з незвичайними, а часто і неймовірними істотами, що можуть існувати тільки в уяві письменника.

«Під книжковим парусом по океану фентезі» - такою була назва книжкової виставки, представленої на абонементі для дітей в нашій бібліотеці. Користувачі бібліотеки мають змогу ознайомитися з книгами світових і українських письменників, що творять в цьому жанрі. Серед них: Джон  Рональд  Руел Толкін , Люк Бессон, Льюїс Керролл, Анджей Сапковський, Джоан Ролінг, Джонатан Свіфт, Олександр Волков, Клайв Льюїс, Астрід Ліндгрен, Лаймен Френк Баум, Микола Носов, Урсула Ле Гуін, Джеймс Баррі, Енн Маккефрі, Роберт Говард, Андре Нортон, Стефані Маєр, Сергій Лук'яненко, Отфрід Пройслер, Туве Янсон, Брем Стокер,  Андрій Курков, Марина та Сергій Дяченки, Олександр Бугай, Генрі Лайон Олді, Тарас Завітайло, Віталій Климчук, Сергій Оксеник, Олесь Бердник, Всеволод Нестайко та багато інших.

Подорожуйте книгами! Пориньте в уявні,  але неймовірно цікаві пригоди.

Переглядів: 466 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz