Четвер, 02.05.2024, 00:04
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2021 » Листопад » 16 » Книжкові дарунки
18:08
Книжкові дарунки

Нещодавно щедрий книжковий дарунок отримала Товстенська селищна бібліотека із США.

Авторка книг Ксенія Мезо-Запорожець народилася в Києві, а тепер живе з родиною в США.

Легкий і вишуканий стиль, тонкий гумор вирізняє її публікації в українських та діаспорних виданнях. Просто й цікаво-про загальнолюдське, про особливості сприйняття різних культур пише вона.

У надісланих нам книгах «Оливкова та Рудий» - глибокі  і філософські казки: «Знайомство» , «Дует», «Світлим оком», із тонким гумором , які будуть однаково цікаві для прочитання дітям і дорослим.

Ця книга із двомовним текстом ( українська  та англійська), побачила світ в Харкові 2021 року , видавництво «Раритети України».

Чарівний  акварельний світ , сповнений сонця,  створили художні пензлі талановитого харківського сімейства Владислава Христенка і його дочок – студентки Марії та школярки Оксани.

Про те, щоб книги авторки надійшли до Товстенської  бібліотеки, потурбувався наш земляк  Василь Лопух, директор адміністрації Наукового Товариства імені Шевченка в Америці. Уродженець Заліщик  не забуває про рідний край , де живуть його батьки і друзі.  Надсилає  книги, щоб читали  їх наші діти, молодь і дорослі, передає  для бібліотек цікаві, унікальні видання з Нью- Йорку.

До Товстенської бібліотеки ці книги надіслала з Києва Зоя Запорожець, мама Ксені Мезо-Запорожець. Авторка цього видання висловлює величезну повагу за підтримку своїм батькам, чоловікові Патріку та другові Валерію Завершинському, які сприяють у здійсненні її творчих задумів.

Переглядів: 143 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz