П`ятниця, 03.05.2024, 13:16
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2020 » Грудень » 20 » Не можем без казки ми в світі прожити
19:41
Не можем без казки ми в світі прожити

Читаючи казки, ми потрапляємо у світ фантастики та мрій. Тому частенько тягнеться рука до старенької збірочки казок, що скромно стоїть на книжковій полиці.

Вона веде нас через терни зла і неправди до священних вогників добра і правди. Герої її кмітливі трударі, хоробрі воїни, чарівні красуні, розумні тварини бережливо проносять часточки добра, даруючи надію на краще майбуття.

Хоча казки розповідають про незвичайні події, та в кожній вигадці є щось і від реального життя. Яскраві казкові образи допомагають нам краще роздивитись у Нашому повсякденні добро і зло, правду й кривду. Вони вчать нас бути добрими, щирими, працьовитими, застерігають від скупості, ледарства, брехливості.

Казка! Віками плекає рідне слово, вдихаючи в нього силу в скрутні грізні днини знищення.

Казкова мандрівка «У світі казки чарівної» була проведена бібліотекарем села Головчинці. Діти мали можливість ознайомитися з книжковою виставкою «Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе», 

 Присутні взяти участь в конкурсах і вікторинах «Розминка», «Загадки казкових героїв», «Впізнай з якої казки»,  «Чи уважний ти читач»,  «Телеграма від казкового героя».

Крокуй, наша казко, фантастичними дорогами до щасливих людей. Даруй мрії, слова і стій на сторожі коло добрих сердець.

Переглядів: 124 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz