Субота, 27.04.2024, 00:47
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2018 » Березень » 15 » Душа поета промовляє в слові
16:38
Душа поета промовляє в слові

«І – воістину: якщо народ безсмертний своїми поетами, то вже тричі

істино, що справді великий поет безсмертний своїм народом.»

Б. Олійник.

У перші березневі дні ми знову згадуємо великого сина нашого народу – Тараса Шевченка. Людину, яка стала уособленням України. Бо хто ж, як не він, зміг відкрити світові величну і многостраждальну душу нашої країни. Він був апостолом правди і свободи, нескореним борцем за волю України. Проходить час, а його слова сьогодні такі ж актуальні, як і коли були написані.

В Товстенській бібліотеці – філії відбулися літературні читання «Єднаймо душі словом Кобзаря». Зворушливо звучали поетичні твори поета у виконанні молодих читачів нашої бібліотеки, перепліталися вони з розповідями бібліотекаря абонементу для дорослих Галини Заяць про життя та творчість генія слова і пензля.

Проведено огляд літератури біля книжкової виставки «Щовесни, коли тануть сніги і на сонці просяє веселка. Повні сили й живої снаги ми вшановуєм пам'ять Шевченка».

Шевченко все своє життя, весь свій величний талант присвятив своїй рідній Україні. В його словах любов до рідної землі, надії на волю і щастя свого народу, послання берегти отчу землю нащадкам. Тож, читаймо Шевченкові твори, вивчаймо їх.

«Свою Україну любіть. Любіть її… Во врем’я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть» - зробімо його слова девізом нашого життя.

Переглядів: 484 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz