П`ятниця, 19.04.2024, 13:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 7 » Герої не вмирають , поки пам`ять про них жива
16:07
Герої не вмирають , поки пам`ять про них жива

     Ніхто з нас не вправі забути холодні дні 2013 - 2014 року, коли гинули від куль невинні, коли Майдан ридав над тілами словами пісні «Пливе кача», коли від напруги закипала в жилах кров, а душа надіялась, незважаючи нінащо, на щасливе майбутнє України.

     19 лютого в нашому селищі біля фігури Матінки Божої та стелли Небесної Сотні отці Ігор Леськів і Олексій Паленичка відправили панахиду на знак вшанування загиблих під час подій на Майдані у Києві, що увійшли в історію  Революції гідності. Жителі селища, які прийшли вшанувати героїв Небесної Сотні низько схилили голови перед світлою пам’яттю загиблих. Слова великої пошани героям, які віддали своє життя за Україну, прозвучали у виступах учнів Товстенської школи та селищного голови І. В. Проданика.

     Вшанувуючи пам’ять, силу духу, відвагу героїв, які віддали своє життя в боротьбі за свободу та гідність працівники бібліотеки провели годину – реквієм «Небесній Сотні шана й молитви, за чисті душі, що злетіли в небо

     Ведучі заходу: Бензар Ольга, Смутило Галина, Заяць Галина, читці Заяць Максим і Смутило Юля провели короткий екскурс у недалеке минуле нашої країни. Їх проникливі слова, кожен рядок прочитаних  зворушливих віршів допомогли присутнім поринути  у спогади про  буремні й трагічні події на Майдані.

     Подвиг Небесної Сотні – це наша гордість і орієнтир до дій для відсічі ворога та побудови вільної незалежної держави. Саме Герої Революції Гідності пробудили наш патріотичний дух. Герої не вмирають, пам’ять про них завжди житиме у наших серцях


    У бібліотеці була розгорнута книжкова виставка «Небесна Сотня. Пам'ять заради майбутнього»

Переглядів: 571 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz