П`ятниця, 19.04.2024, 19:54
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2018 » Грудень » 2 » Кажімо більше ніжних й добрих слів!
12:55
Кажімо більше ніжних й добрих слів!

 

   Напередодні Міжнародного дня інвалідів працівники Товстенської бібліотеки провели тематичний захід для пацієнтів денного перебування у Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Заліщицького району.

      Завідувачка Товстенської бібліотеки Ольга Бензар і бібліотекар Галина Заяць звернулись зі щирими словами побажань до людей, які відвідують територіальний центр соціального обслуговування. Бібліотекарі книгозбірні часто бувають і проводять заходи, обслуговують читачів цього закладу.

     Цього дня бібліотечні працівники підготували для огляду виставку з книгами, що розповідають про доброту і милосердя – два крила на яких тримається людство.

      Доброта – це уміння співчувати людям, відгукуватись на їхнє горе і важливо завжди пам’ятати, що це може спіткати кожного з нас. Тому потрібно допомагати ближнім – словом і ділом, адже доброта людини проявляється навіть у погляді, у лагідних очах і щирій усмішці.

     Уважно слухали присутні на заході люди розповіді про друковані видання, з коментарем, які організували бібліотекарі, а легенда про Янгола Доброти викликала у багатьох сльози на очах і надію на щедрий дарунок від Бога, який дуже потрібний кожному завжди і у потрібний час.

     Працівники територіального центру у Товстому Юлія Білонога та Олександра Якимець організували перегляд презентації «Жага до життя» і частування солодощами для відвідувачів центру соціального обслуговування.

Переглядів: 306 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz