П`ятниця, 19.04.2024, 00:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2014 » Грудень » 15 » Книги – міст у світ знань
16:27
Книги – міст у світ знань
 Значення книг у житті людини важко переоцінити. З дитячих років вони допомагають нам пізнавати світ, дають поради, засмучують і розвеселяють. Люди, які багато читають, не тільки мають енциклопедичні знання, а й ніби проживають різні життя разом з героями улюблених книг.
Сила книг безмежна! Вони потрібні нам, як повітря і вода, як світло і тепло. Без них ми сліпі, часто безпорадні. Важко уявити життя без книг: художніх, науково-популярних, довідкових. Протягом усього життя ми звертаємось до них. Вони допомагають нам зрозуміти світ, що нас оточує, відкривають небачені обрії, розкривають таємниці природи, життя, збагачують знаннями, пробуджують мрію. Книги – мудрі друзі, які, не вміючи говорити, розказують нам про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ; вчать розуміти і цінувати працю людей, часто допомагають обрати шлях у житті. І всіх цих порадників ми можемо зустріти в бібліотеці. 
 Саме зустріччю з ними було присвячене чергове засідання молодіжного – дозвіллєвого клубу «Сучасник», який діє у Товстенській селищній бібліотеці.

 

Інтерактивна гра «У світі книжкових скарбів» сприяла популяризації книг серед старшокласників.

 Різноманітні конкурси, презентація сайту бібліотеки, ознайомлення з книжковою виставкою «У книг теж бувають ювілеї.», огляд літератури «Досліджуй нові світи: читай!», все це було представлено для молоді бібліотекарем абонементу для дорослих Галиною Заяць і завідувачем бібліотекою-філією Ольгою Бензар .

 

Переглядів: 579 | Додав: admztex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz