Четвер, 25.04.2024, 13:19
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2016 » Червень » 24 » Розпочинаємо літні читання
12:57
Розпочинаємо літні читання

У перший день літа традиційно відзначається Міжнародний день захисту дітей.

 У бібліотеці цій події присвячено книжкову виставку: ««Маленька країна – країна дитинства, де сонечко світить і казка живе». Виставка започаткувала великі літні читання «Бібліотечне літо для веселих, кмітливих та невгамовних». Юні читачі зможуть взяти участь у цікавих і різних заходах. Ознайомитись із книжковою виставкою «Книжкова посмішка літа»,   виставкою – подорожжю «Під книжковим парусом по океану фентезі», виставкою – пригодою «У пошуках скарбів на острові літератури», еко – виставкою «А ліс і справді чарівний».

Для дітей буде організовано: етикет - колаж «Золоті правила і поради містера Етикету», інформаційна хвилинка «В спорті міць і сила і для душі і тіла», гра «Від акули до терміту звірі всі за алфавітом», казкові гостини  «Будуємо замок добрих чарівників Європи».

В Інтернет – центрі юні користувачі будуть мати можливість здійснити онлайн – подорожі, взяти участь у Інтернет – асорті «Літо під парасолькою», віртуальних посиденьках «Хіт парад природніх дивовиж», хвилинці – цікавинці «Від папірусу - до пікселів».

Для дітей та їх батьків буде організовано: краєзнавчу годину «Ми любимо сонце і квіти, ми славимо рідний наш край», годину цікавих повідомлень «Усе прекрасне на землі бере початок з колоска», історичну годину «Україно моя веселкова, в  вінку із блакиті й пшениць.»

Запрошуємо до участі у літніх читаннях та бібліотечних заходах.


 

Переглядів: 433 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz