П`ятниця, 19.04.2024, 10:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2020 » Березень » 10 » Шлях Кобзаря – це доля України
15:43
Шлях Кобзаря – це доля України

     

     Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас і щороку новим, неповторним. Т. Г. Шевченко – велика і невмируща слава українського народу. У його особі український народ ніби об’єднав найкращі сили й обрав співцем своєї історичної слави та гіркої долі, виразником власних сповідань і прагнень.

     Не було і немає в Україні поета, який був би йому подібний. Не було у неньки України сина, який би так ніжно і віддано любив свій народ і так страждав за нього. Саме він зберіг і повернув народу його голос — українську мову. Для кожного з нас ім'я Шевченка є святим. Проте слава Тараса Григоровича не обмежується лише межами України, його ім’я знають і поважають в усьому світі.

     Літературна композиція «Хто Шевченка прочитав, той багатий серцем став» була проведена в читальному залі нашої бібліотеки.

     Присутні декламували поезію Тараса Шевченка та вірші присвячені великому поету.

     Також для всіх наших користувачів працівники бібліотеки презентували виставку – вшанування «На струнах Кобзаревої душі», на якій представлені твори Т.Г. Шевченка і література про його життя і творчість.

Переглядів: 168 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz