П`ятниця, 19.04.2024, 19:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2019 » Січень » 3 » Степан Бандера – борець за волю України
14:17
Степан Бандера – борець за волю України

 

 

 

«Ніхто не заперечить того факту, що постать Степана Бандери стала символом. Для ворогів – не його особистих, а ворогів справи його життя, Української Самостійної Соборної Держави – символом суцільного політичного негативу… Для друзів, соратників і послідовників Степан Бандера ще за життя став символом високої ідейності та жертовної боротьби за національне визволення України… Степан Бандера став символом, що й до сьогодні веде за собою».

Олександр Сич

 

     1 січня Україна відзначила 110-річницю з дня народження одного з найвідоміших українських діячів, головного ідеолога і теоретика українського націоналістичного руху XX століття та голови проводу Організації українських націоналістів Степана Бандери, людини чиїм ім’ям донині називають патріотів різних національностей, що боролися за незалежність своєї Батьківщини.

 

   

 «Степан Бандера: в одній особі образ покоління» -  таку назву мав історичний дайджест, який провели завідувач Товстенської бібліотеки Ольга Бензар і бібліотекар абонементу для дорослих Галина Заяць. Вони розповіли про тернистий шлях життя Степана Бандери, його значення у встановленні нашої країни.

      Присутні мали можливість ознайомитися з книгами, які були представлені на книжковій виставці: «Життя, покладене на вівтар Вітчизни»

Переглядів: 307 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz