П`ятниця, 19.04.2024, 07:00
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2015 » Листопад » 6 » Моя велична країна зоветься в світі Україна
14:15
Моя велична країна зоветься в світі Україна

Україно! Мій духмяний дивоцвіт,
Голубінь над чистим золотом колосся.
Через терни йшли до волі стільки літ,
І настав той світлий день, коли збулося.

Наша рідна Україна. У глибину тисячоліть сягає твоя історія. Ти виплекала гідних синів і дочок, таких як Петро Сагайдачний, Іван Сірко, Григорій Сковорода, Тарас Шевченко, Леся Українка, Іван Франко, Андрей Шептицький, і мільйони, мільйони інших, які несли твоє величне ім`я в своїх душах і серцях. Ми пишаємося тими іменами минувшини і сучасності, які примножують славу України, відстоюють її територіальну цілісність і незалежність в зоні АТО, борються, щоб на нашій землі панував мир і злагода.

В Товстенській бібліотеці – філії було проведено цикл заходів, присвячених Дню Незалежності України. Організовувались книжкові виставки: «Україно, ти для мене храм священний на безмежжі всіх доріг», «Моя земля – це незалежна Україна». До Дня Державного Прапора, що святкується в переддень Дня Незалежності України, проведено урок державності «Цвітуть, неначе квіти волі, знамена жовто-голубі» для різновікової категорії користувачів. Бібліотекар абонементу для дорослих Заяць Г. П. розповіла присутнім про прапор - національний символ України, його витоки, про значення кольорів на полотнищі.

Учасниками історичної години «Хай знає весь світ про казкову країну, де синєє небо та жовті поля. Хай квітне щаслива моя Україна! Найкраща, безцінна, любима земля» були учні, користувачі нашої бібліотеки. Бібліотекар абонементу для дітей Смутило Г. С. розповіла про непросте становлення нашої держави, про випробовування, які спіткали Україну на шляху до незалежності, а зав. Товстенською бібліотекою – філією Бензар О. П. ознайомила присутніх з оглядом літератури «Всім серцем любіть Україну свою, і вічні ми будемо з нею».
Читці - працівники бібліотеки і учні старших класів віршами українських поетів освідчилися в любові і повазі до України. Завершилась історична година спільним виконанням Гімну України.

Переглядів: 572 | Додав: admztex | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz