П`ятниця, 29.03.2024, 09:39
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2016 » Серпень » 25 » Україна: від подиху століть - до сьогодення
15:14
Україна: від подиху століть - до сьогодення

"… нам не закрити вуста, доки ми знаємо слова українського гімну, нам не закрити вуха, доки ми пам'ятаємо, як він звучить. Та ніщо і ніколи не зможе закрити наші очі, поки перед ними буде майоріти український прапор. "

Володимир Рибак

Україна  - незалежна уже 25 років. Хоча в реаліях історії  це невеличкий проміжок часу, але для нас він має неймовірно важливе значення.  Дорогою ціною була здобута наша незалежність. Віками йшов до неї наш народ; відомі і безіменні герої віддавали свої життя, щоб наблизити цей дорогоцінний день. Боротьба продовжується і сьогодні. Майдан,  АТО – ці слова кривавими ранами врізалися в наші серця і душі. Тому сьогоднішнє свято – це свято радості і болю.

Для ознайомлення читачів з передумовами створення суверенної держави працівники бібліотеки, провели історичну годину на тему: «Україно моя веселкова, у вінку із блакиті й пшениць».

У бібліотеці були розгорнуті книжкові виставки: «В одному слові – Україна»,  «Моя земля – це незалежна Україна»

Бібліотекар абонементу для дітей Смутило Г. С. провела огляд літератури: «Вишита колоссям і калиною – звешся величаво Україною».

Бібліотекар абонементу для дорослих Заяць Г. П. розповіла присутнім про те, як народжувалася наша держава, про шлях її боротьби за незалежність, про сучасні події на  Сході країни.

 Як показав час - постійною є боротьба українців за право бути незалежними і самостійними. Ми віримо, у віщі слова  Івана Багряного -  «Народ мій є! Народ мій вічно буде! Ніхто не перекреслить мій народ!»

Переглядів: 508 | Додав: librarytovste | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz