П`ятниця, 26.04.2024, 20:12
Вітаю Вас Гість | RSS

Товстенська бібліотека

Меню сайту
Форма входу

Головна » 2015 » Листопад » 6 » Вшанували людей
14:22
Вшанували людей

У святковий, щедро напоєний теплом осінній  день, першого жовтня ми відзначаємо День людей похилого віку.  Це - свято праці,  свято долі,  свято життя,  щоб віддати свою  шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. І саме в цей день ми віддаєммо шану тому поколінню, яке вистраждало під чорним крилом  голодоморів, вистояло криваве пекло Другої Світової війни,  відбудувало зруйноване і допомагає  нам творити щасливе майбутнє.

Найбільше замислюємось над віком людей, коли відвідуємо пацієнтів стаціонарного відділення Заліщицького районного територіального центру соціального обслуговування, що знаходиться у нашому містечку Товсте. Тут дбають про добробут 20-ти пенсіонерів.

Працівники бібліотеки надають шанувальникам слова можливість прочитати книги на різні теми. Ми забезпечуємо їм можливість ознайомитися з класикою та новинками літератури, які є у фондах нашої книгозбірні.

З нагоди свята бібліотений колектив привітав наших постійних читачів.

Хочемо, щоб завжди у них був гарний настрій. Щоб кожен день додавав бадьорості, сонячне проміння зігрівало сердця, а наші слова вдячності возвеличували кожного із них зокрема. Ми щиро промовляємо до них:

Ваші роки й руки кожну мить

Свою любов і працю віддавали

Землі і людям... Тож від них прийміть

Все найдорожче, все, чого не мали:

Земний уклін всім вам

                                                                                    І наше щире привітання!

Переглядів: 499 | Додав: zalladm | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний хостинг uCoz